Novo

GLEDAO JE U MOJ DEKOLTE, NIJE GA BILO BRIGA ZA MANTIJU: Šok ispovest gastarbajterke koja je SPAVALA SA SVEŠTENIKOM na dan svadbe rođenog brata u Srbiji!

Kako ste i sami zaključili danas za vas imamo jednu ispovijest koja je šokirala dve one koji su čuli za nju, a koja je nešto što do sada nismo imali prilike da vidimo ili čujemo. Kako živimo u svijetu gdje je sve nenormalno postalo normalno, i gdje se dešavaju jako čudne stvari, i ovakve ispovijesti i priče skoro pa su postale naša svakodnevnica. Mi vam u nastavku donosimo ispovijest jedne žene koja je htjela da ostane anonimna, ali koja je sa svima htjela da podijeli svoju priču.

O ovome brujao je cijeli region, kada je ova djevojka koja je iz Njemačke, i koja je za domaće medije detaljno ispričala kako se ona u Srbiji zaljubila u jednog sveštenika, a ispričala je i šta se to sve između njih izdešavalo. Ona je svoju priču započela tako što je rekla slejdeće: “Sve je počelo sasvim slučajno. Došla sam iz Nemačke, iz Dizeldorfa, u jedno malo mesto u Srbiji, i prvi put osetila da sam zaljubljena, onako, celim srcem i bićem. Međutim, nije sve tako idealno u mojoj priči, jer on, ne samo što je oženjen i ima decu, već je i pop”, rekla je ona, a onda je nastavila:

“Krajem aprila, stigla sam u svoje rodno mesto, zbog svadbe rođenog brata. Svadba je bila zakazana za polovinu maja, ja sam došla da pomognem u vezi sa pripremama. Sve je teklo uobičajeno, dok jednog dana u našu kuću nije ušetao on. Imao je krupne zelene oči koje su me gledale pohotno, visok, crn, oko 40 godina, a mantija koju nosi me je potpuno zbunila. Pitala sam se da li je moguće da mi se dopadne sveštenik? Zašto baš meni to da se desi, da se ja zaljubim na prvi pogled u svešteno lice? U prvi mah sam bežala od toga, sklanjala pogled, ali on je nastavljao da gleda u mene. Upoznali smo se tad, ja sam rekla kako se zovem i to je bio naš prvi susret.” Ostatak teksta pročitajte ovde.