Poznata blogerka Michelle Berou odlučila je da sa korisnicima društvenih mreža podijeli jednu bizarnu nezgodu koja joj se dogodila. Pitate se o čemu je zapravo riječ?

Naime, kako je ona napisala na svom blogu, posjetila je ginekologa zbog bolova u donjem dijelu stomaka. Doktor je obavio pregled, a ono što je našao unutra i njega je iznenadilo, kao i nju. Za 23 godine svoga rada on jednostavno nije mogao vjerovati šta je pronašao kod ove nesretne žene.

Tačnije, izvukao je kuglu mačjih dlačica iznjezina tijela. Isprva je mislio da je izvadio stari uložak, ali žena mu je rekla da ih ne koristi. A onda su otkrili razlog, zašto se to sve uopšte i desilo. Naime, mačići su joj često ostajali u krevetu. Ostavili su uvijek pomalo dlačica iza sebe, a te bi se dlake lijepile za polni organ njezina supruga tokom intimne veze. S vremenom su postali kugla koja je počela izazivati bol, pa je žena otišla liječniku.

Nakon ovog slučaja, navodi Berou, pazi da mačja dlaka ne ostane na posteljini. Mačke su istjerane iz sobe, i sa njima se od tog dana igraju u kuhinji i u hodniku.

Da ne biste došli u ovako neugodnu situaciju, prije samog pregleda uradite sljedeće stvari: Prije samog pregleda u kući operite se vodom ili blagim sapunom. Važno je da ne ispirate unutrašnjost vagine i ne koristite agresivna sredstva jer to može utjecati na briseve i Papa mrlje. Intimno područje ne treba brijati – to nije važno za ginekologa! Radite kako smatrate prikladnim.

Izvor: Novadanas

Preporučujemo
Loading..