Ni u jednom momentu nije nepoznato da apsolutno svaka djevojka u svakoj prilici želi izgledati perfektno.

Nebitno je li dan ili je noć, bilo da je u pitanju odlazak u teretanu ili opušten izlazak s prijateljima, žene uvijek žele izgledati potpuno savršeno. Problem je u tome što stvarno živimo ubrzanim tempom života, pa gotovo da se nemamo vremena posvetiti sami sebi. U tekstu ispod pronaći ćete par korisnih savjeta i trikova za ljepotu koji će vam sasvim sigurno olakšati život i čime ćete uštedjeti vrijeme, novac i energiju.

Cimetovo ulje i paprena metvica veoma su učinkoviti u postizanju punijih i sjajnijih usana. Ako niste alergični na ove pomenute sastojke, slobodno dodajte par kapi u balzam za usne ili sjaj za usne.

Maslinovo ulje i kokosovo ulje vrlo su dobri za uklanjanje vodootporne šminke. Ako isprobate ovaj interesantan trik, otkrit ćete da je uklanjanje šminke vrlo jednostavno, pa čak i bez nepotrebnog čišćenja lica.

Kad se vaša omiljena maskara počne sušiti, možete je veoma lako spasiti i dati joj još par dana života dodavanjem nekoliko kapi fiziološke otopine u tubu ili stavljanjem u posudu s toplom vodom na pet minuta.

Ako vam se dogodi da slomite komad šminke, pudera, sjenila, rumenila, nemojte ih bacati. Dodajte par kapi izopropanola u prahu i pa onda nožem napravite željeni oblik. Ostavite da se osuši preko noći, a sljedeći dan alkohol će ispariti i nećete morati kupovati novu šminku.

Uvijte pramen kose, zatim uzmite škare i odrežite sve dlačice koje strše okolo. Ovo je vrlo dobar način da se riješite ispucalih dlačica bez odlaska kod frizera.

Preporučujemo