Showbizz

Frano Lasić u 66 godini postao otac, Milena se porodila, MOŽE JOJ DEDA BITI, sram te bilo deda! EVO i bebe…

Ne može da prođe dan bez slične priče u nekim brakovima u kojima je razlika u godinama vrlo velika.

Pretežno su to situacije u kojima su muškarci mnogo stariji od žena, iako imamo drugu mogućnost, kada su žene uglavnom starije od svojih muškaraca. U oba slučaja prevladavaju materijalni interesi, a ljubavi je zapravo vrlo malo.

Nekoliko smo puta pisali o nepoznatim parovima, gdje neke strankinje iz visoko razvijenih zemalja ulaze u emocionalne veze s muškarcima kojima mogu biti majke i koji su iz siromašnih afričkih zemalja. Takvi brakovi pretežno završe zbog toga što se imigriraju u Evropu ili Ameriku, i tako se spašavaju od siromaštva i bijede. Žene opet preferiraju iskusnije muškarce koji su dobrostojeći, opet zbog moći i novca, što je danas opet normalna stvar.

Danas pričamo o hrvatskom pjevaču Frani Lasiću koji ima inače već 66 godina, a koji je sa suprugom Milenom koja ima 36 godina u nedjelju 29. novembra postao ponosni roditelj jednog malog dječaka, a Milena je rodila inače carskim rezom.

Mama i dijete za sada su dobro, a dječak ima kosu na mamu, baš jako bujnu i kovrčavu. Još uvijek mu nisu dali ime, a kako kažu za hrvatske medije, za sada ga zovu “mali lasić”.

Golupčići su inače zaplivali u bračne vode prije 3 godine, poslije 5 godina veze, a Milena je tada rekla da ima vremena za potomstvo, te da im se ne žuri. Vjenčali su se u New Yorku, a da njihova priča o potomstvu pije vodu pokazuje i ova vijest od prije nekoliko dana.