Novo Vijesti

FOTOGRAFIJA IZ HRVATSKE ZAPALILA MREŽE – SVE SMO VIDELI, ALI OVO NIKADA! Mladić poneo samo 1 stvar na plažu i sve šokirao! (FOTO)

Ponovno se danas bavimo turističkim destinacijama u regiji a prema očekivanju Crna Gora i Hrvatska ruše apsolutno sve rekorde u cijelon našoj regiji. Također, kada je u pitanju Neum on je jako blizu, a sve zavisi koliko novca imate i koliko ste planirali da potrošite. U Crnoj Gori, tačnije u Sutomoru je noć od 9 do 12 evra, a dok je u Neumu ta cijena oko 20 evra.

Baška voda, Makarska i ostala ekskluzivna mjesta u Hhrvatskoj ne postoji ispod 50 evra za jednu noć. Ali, ono što je realna stvar jeste ta, da su svi kolektivno podigli cijene svojih aražmana, jer je žele apsolutno da naknade veliki minus koji se napravio prošle godine kada je zbog pandemije korona virusa u Crnoj Gori i Hrvatskoj doživljen pravi debakl kada je u pitanju turizam.

Tako mi danas donosimo sliku muškarca koji je na plažu ponijeo šporet, ova je slika nasmijala sve do suza i postala je viralna za samo nekoliko sati. Bilo smo svjedoci da se sve i svašta može da vidi na moru, od mladića koji je naplažu došao u čarapa i cipelama, do jednog koji je improvizovao podmetač za glavu od flaše, do hordi turista koji se takmiče u osvajanju ležaljki u Grčkoj, ali ovakav prizor još niste imali priliku da vidite.

Na stranici “Dnevna doza prosječnog Dalmatinca” je osvanula slika sa plaže u mjestu Brzet kraj Omiša, a ova je slika obilježila jako neobičan momenat. Muškarac je na plažu donijeo šporet, tačnije rešo i koji je pokušao da sebi skuha jelo. Ovako nesvakidašnji prozor ogladnelog kupača je izazvao lavinu urenebesnih komentara, pa su mnogi okrivili zapravo onog ko je ovo slikao.