Novo Showbizz

(FOTO) HANKA PALDUM DOŽIVELA NESREĆU NA UKLETOM PUTU: Tragedija koja je potresla Srbiju, AUTO UDARIO U OGRADU!

Poznata bosanska pjevačica Hanka Paldum je doživjela saobraćajnu nesreću na auto putu za Zagreb prošle sedmice, gdje je prošla bez povreda, iako je automobil u potpunosti uništen.

– Ne znam što me natjeralo da skrenem pravo u ogradu. Nisam tražila muziku na radiju niti sam kopala po stvarima na suvozačevu sjedištu, već sam baš gledala kamo vozim. Pala mi je koncentracija i odjednom sam vidjela kako mi auto udara u lijevu ogradu, onda u desnu pa sam se onda dva puta okrenula – ispričala je to pjevačica.

Ona je nesreću doživjela na auto putu A3, kraj mjesta Križ u blizini Ivanić Grada. Išla je u Zagreb dogovoriti detalje o svom koncertu koji će početkom mjeseca aprila imati u KD Vatroslav Lisinski.

– Hvala Bogu pa me je čuvao. Ne mogu da verujem da sam se i ja sudarila na tom ukletom auto- putu, gdje su stradali moji kolege, Emir Hadžihafizbegović, Toše Proeski kao i glumica Dolores Lambaša. Ne znam šta je s tim putem, ali to nije normalno zaista. Vidjela sam i znak Križa i kad bolje razmislim, to je bio neki znak s neba – smatra Paldum.

– Nisam vozila brzo i bila sam vezana pojasom. Izašla sam iz smrskanog auta i odmah se zaustavio muškarac koji me pitao treba li mi pomoć, a ja njemu kažem ma kakva pomoć, ja sam imala osjećaj da sam se parkirala, a ne napravila saobraćajku – rekla je Hanka za 24.hr.