Novo Vijesti

(FOTO)” GODINA PROĐE, LUNINA TRUDNOĆA NIKAD! ” -Ceo internet plače od smeha zbog JEDNE STVARI!

Luna Đogani je poznata rijaliti učesnica koja je bila u prve tri sezone rijaliti programa Zadruga. U Zadruzi 1 postala je poznata širom Evrope po svojoj aferi sa, tada, oženjenim pjevačem Slobodanom Radanovićem. Tada je Luna Đogani osvojila 2. mjesto.

Nakon toga ušla je ponovo u Zadrugu i započela svoju vezu sa sadašnjim mužem Markom Miljkovićem, te je i te godine osvojila prvo mjesto. Ušla je ponovo sa svojim roditeljima i Markom i u Zadrugu 3, nakon čega su odlučili da se više neće prijavljivati u programe takvih sadržaja. Marko i Luna su danas u braku i čekaju da se Luna svaki momenat porodi. Roditi će djevojčicu koju će par nazvati Mia.

Mediji svakodnevno prate da li se Luna porodila i kada će se poroditi, ali kako dani prolaze ona nikako da se zvanično porodi. S obzirom na to čekanje, njeni fanovi ali i oni koji nisu su počeli da se šale na taj račun. Neko je otvorio i profil na twitteru pod imenom Da li se luna djogani danas porodila, i svaki dan piše da li je ili nije. Profil postoji od 5. juna tako da je evo sedam dana u akciji kada pišu da se Luna Đogani ipak nije porodila.

Prva objava na profilu je nasmijala mnoge, a piše Godina prođe, Lunina trudnoća nikad. Vjerujemo da Luni nije lako i da oboje željno iščekujuuju taj trenutak kada će na svijet donijeti djevojčicu koja će, nadamo se, još više učvrstiti njihov brak. I Marko je objavio da se pomirio sa Anabelom i sigurni smo da je Luni napokon laknulo.