Showbizz

Uplakana Rada Manojlović u ŠOKU , NE MOŽE DA SE SMIRI! Ovo što joj se desilo nije očekivala , NIKO JOJ NE MOŽE POMOĆI ! (FOTO)

Nakon nedavnog gostovanja u “Amidži šou” , na adresu Rade Manojlović je stigla poruka , iznenađujućeg sadržaja. Rada Manojlović ,kao što svi znamo svojim stasom i glasom , već dugi niz godina od samog početka svoje karijere pleni pažnju kako žena tako i muškaraca , bilo da se radi o pozitivnoj ili negativnoj pažnji , Rada je uvek to prihvatala kao deo svog zanata. Pa se na one negativne nije mnogo obazirala, a na pozitivnim se uvek zahvaljivala i nastojala je da ih opravda.

 

 

 

Međutim nedavno nakon gostovanja u emisiji , na zajedljiv i uvredljiv komentar jednog od svojih fanova nije mogla da se suzdrži , pa je uzvratila skoro pa istom merom. Naime Rada j na gostovanju bila u haljinici , koja se njenom fanu očigledno i nije baš svidela , a osim toga iskritikovao je i njen modni ukus uopšteno.

Rada je , kao što se zna , za svoje fanove veoma pristupačna , pa im neretko odgovara i na poruke i na komentare. Iako one negativne lako izignoriše , ovoga puta nije uspela da se suzdrži i nije ostala imuna na uvrede , iako lepo upakovane.

Radu je to kao i svaku devojku povredilo i iznerviralo to što neko tamo vređa njen izbor , jer naravno ona veruje da je ono što nosi lepo i njoj i drugima.

 

 

Njen fan je u jednom od komentara napisao : ” Joj , Rado , kako si zgodna , ali nikada , baš nikada nisi znala da se obučeš,izvini. 

Na što je Rada odgovorila: ” Nema problema , hvala na komplimentu , a oblačenje kao oblačenje , je toliko individualna stvar , nešto što te određuje i pomoću čega se izražavaš. Moj je ovakav i meni je ovako dobro. Ali svakako cenim tvoje mišljenje , pogotovo jer si to tako kulturno i lepo napisala.Naravno , imaš pravo na to.

Između redova se mogla pročitati njena frustiranost i potreba da brani svoj identite , ali ipak Rada kakvu znamo nasmejana dobrica , je takva i ostala.