Novo

EVO ZAŠTO SE UBILA DOKTORKA BRANKA POSLE CARSKOG REZA: Kolege iz bolnice SRBIJA otkrile kakav LINČ je trpela mesecima!

Pre neka dva dana svi su ostali šokirani i potresla ih je vest o samoubistvu koje je počinila doktorica Branka Pekić Semiz koja je radila u bolnici Srba u Istočnom Sarajevu. Kako su mediji preneli ona je nakon što je izvela uspešnu operaciju carskog reza odlučila da sebi oduzme život na radnom mestu a njene kolege ističu da je najveći razlog sajber nasilje koje je ona trpela zadnje vreme.

Doktorica je trpela veliki pritisak preko društvenih mreža i to nije mogla da podnese jer niko nije stao na njenu stranu. Milan Gluhović koji je radio sa doktoricom je na svom profilu napisao i objavu koju je posvetio njoj u kojoj je rekao kako njeno dostojanstvo i njen čvrst karakter nisu mogli da podnesu brutalni linč kojem je ona bila izložena kao ni pravi ali i zdravstveni sistem nije učinio ništa da je zaštiti i nije se mogla da odbrani od optužbi.

Također, i njene prijateljica Milica Ristović je potvrila da je ona bila žrtva sajber nasilja a njena prijateljica je na mestu ambasadora BiH u Grčkoj i koja navela je da se sajber nasilje može svima desiti i da postoje osobekoje ne znaju da se nose s time. Rekla je i da je Branka svoj posao obavljala najbolje što je mogla a ako je progrešila onda se pravda trebala tražiti na sudu a ne na društvenim mrežama.

Kako pričaju oni koji su bili sa Brankom pre nekoliko nedelja je majka dečaka koji je preminuo pre godinu dana ppočela na društveninm mrežama da objavljuje statuse u kojima za smrt svog sina krivi doktora ali ime nije objavila. Samo je napisala kako ima potpunu dokumentaciju i pisane dokaze i kako se obraćala i nadležnim ali niko ništa nije poduzeo.