Showbizz

EVO OD ČEGA JE UMRLA KASANDARA, TUGA!

Vest o smrti popularne pevačice iz Hrvatske kasandre u 54 godini života definitivno je pogodila celi Balkan. Žena je sinoć samo legla u krevet da spava a jutros se uopšte nije probudila, tako je za hrvatske medije izjavila njena majka koja je potresena celom scenom koju je zatekla u spavaćoj sobi. Podsećamo za sve one koji ne znaju Kasandra je bila velika zvezda u Hrvatskoj pogotovo 90 ih godina, kada je dens scena bila itekako popularna.

Međutim, u poslednje vreme je totalno nestala sa scene, a mnogi kažu da je to iz razloga jer je imala privatnih problema koje nikako nije kogla da reši. Ivana Banfić je tako za Index.hr rekla da se čula sa njom pre par dana preko poruka, i bilo je sve u redu. I Ivana je definitivno okremnula novu stranicu u životu, te je popuut Kasandre ostavila muziku totalno po strani.

Kako je izjavila i njena majka Darinka gazibara, njena ćerka je već duže vreme bila bolesna ali nikome nije htela da deli tu informaciju. Sada je trenutno kod prijateljice i ne može da bude kod kuće sama, jer ne zna šta bi mogla da uradi od tako jako velike utuge. Prema poslednjim informacijama kasandra je imala endometriozu, i poslednjih par godina faktički nikako nije mogla više da hoda.

Kasandra nikada nije ostvarila veliki potencijal jer je imala raspon glasa od čak 4 oktave, a neke od njenih najvećih hitova su bili:”Sladoled”, “Nisi ti jedini na svijetu”, “Bilo bi dobro”, kako i mnogi drugi. Ovog utorka se mnoge njene kolege opraštaju od nje na svojim profilima na fejsbuku i INstagramu