Vijesti

Evo kako je Zukorlić izgledao u MLADOSTI: Muftijin sin objavio FOTOGRAFIJU, svi gledaju u OVAJ detalj (FOTO)

Jedna od glavnih vesti u Srbiji za ovu 2021 godinu jeste smrt Muamera Zukorlića koji je na veliki šok javnosti preminuo u 51 godini života. On je naime na jednom predavanju doživeo napad, onesvestio se i dok je stigao do bolnice izgubio je svoju najveću životu bitku. Ono po čemu je on itekako bio poznat je to da je bio glavni muftija za područje Srbije, a intrigirao je javnost što je imao dve zakonite supruge koje su po Islamu dozvoljene. 

Imao je sa tim ženama i decu a na putu je bio i da se treći puta oženi za jednu novinarku iz Novog Pazara. Mnogo je špekulacija i priča po medijima oko njegove smrti a neki ljudi su u medijima poput Vojislava Šepelja i Miroljuba Petrovića tvrdili da je on i otrovan. Međutim, njegove supruge nisu htele da se radi obdukcija na njima. 

Njegova prva supruga koja je živela u Beogradu je inače iz Palestine koju je upoznao na proputovanjima ovom zemljom. Njegov sin koji je danas odrastao čovek i za kojeg se smatra da će ga zameniti na njegovoj poziciji a koji se zove Useme, danas je objavio jednu više nego emotivnu fotografiju. 

Naime, on je podeio fotku iz svoga detinjstva kada je bio sa svojim ocem, a fotka je dobila jako puno pozitivnih komentara i lajkova. Inače, kao što i možete d vidite na samoj slici Zukorlić je ovde u sportskom izdanju na kojeg ga nismo navikli gledati do sada. Muamer Zukorlić je za prvog predsednika Mešihata islamske zajednice Sandžaka izabran je u oktobru mesecu 1993. godine.