Vijesti

EVO i ko je to uradio! ŠEŠELJ POSLE SUMNJI DA JE MUFTIJA ZUKORLIĆ OTROVAN Smetao je mnogima u Srbiji i inostranstvu, postoje tri scenarija posle njegove smrti…

Vojislav Šešelj je uvek bio neko ko je bez dlake na jeziku, čovek je to koji je uvek imao kompromitirajuće izjave, koje su ponekad bile i nesuvisle. Međutim, i pored svega toga, Šešelj ima jako veliki broj poklonika širom sveta, jer uvek ima ljudi koji simpatišu njegovu političku ideologiju, koja je po nekima i otišla u krajnost. No, danas ne pričamo o njegovim političkim izjavama, nego o njegovim istupima u javnosti, povodom stvari koje su u tim trenutcima jako aktuelne.

Svi se sećamo perioda od pre mesec dana kada je nestala tročlnna porodica Đokić, da je on sve šokirao, kada je izjavio da će scenario ove porodice da bude baš kao i u slučaju Jelene Marjanović. Podsećamo za nju je najavljivao i govorio da neki političar stoji iza cele priče, ili neko utecajan, i zato punih 5 godina niko ne može da pronađe i privede ubicu pred lice pravde. Tako je i za Đokiće govorio da nema šanse da se pronađu ubice, jer neko “veliki” stoji iza svega toga.

Međutim, u svojoj proceni je itekako pogrešio, a pre par dana se oglasio i oko smrti poznatog srpskog muftije Muamera Zokorlića, kada je u jutarnjem programu izjavio da je čovek otrovan, jer nema šanse da neko sa 51 godinom, koji vodi uredan život, ne pije i ne puši da je umro od zastoja srca?!

On je tim putem izjavio da se nada da će njegov sin nastaviti tamo gde je nastavio njegov otac. To je put smirivanja tenzija i eventualnih sukoba na ovim prostorima, koje definitivno nikome ne trebaju. Šešelj veruje da u Novom Pazaru postoji jaka narko mafija, koja je povezana sa Ljajićem i da je sam politički vrh iz ovog grada umešan u njegovo eventualno trovanje. Zna se da je Zokorlić bio veliki protivnik narkotika u celoj Srbiji.