Najpoznatija pop diva, koja je popularna još od ranih 80 ih godina, je ovih dana objavila vijest da više ne može i da je potpuno loša sa zdravljem i da apsolutno više ne zna kako i šta dalje.

Riječ je o Madonni, a njeni nastupi i koncertne turneje širom svijeta oduvijek su bili energični, činilo se da kraljica pop glazbe nikada neće odustati. Međutim, danas je situacija ipak malo drugačija.

Kraljica plesa i glazbe napokon je progovorila o problemima s kojima se susreće, putem svog Instagram računa objasnila je sve. Ispričala se zbog neočekivanog preokreta događaja, bila joj je velika radost da svake večeri ima koncert, ali bol koju je osjećala postala je prevelika, a onda je dodala:

“Teško mi je priznati da sam napravljena samo od krvi i mesa, ali koliko god mi poriču, to je tačno. Moram se odmoriti sljedeća tri dana kako bi se koljeno oporavilo” – napisala je ovom prilikom i dodala da nikada neće odustati iako pati od teške bolesti. “Nikad ne odustajem, ovo je ozbiljna bolest, moram skinuti par kilograma i srediti svoje umorne zglobove na nekoliko dana.”

Upravo je tom prilikom nedavno s fanovima na Instagramu podijelila video na kojem se vidi kako izgledaju tretmani za oporavak nakon njezinih nastupa, a šok je uslijedio kad su njezini pratitelji shvatili da pije urin, žućkastu tekućinu iz šoljice kave. To je neki vid alternativne medicine po njenim posljednjim riječima.

Preporučujemo
Loading..