Novo Vijesti

EMINA JAHOVIĆ NA APARATIMA: Pozlilo joj kada je vidjela objavu svog bivšeg muža – MUSTAFA OKAČIO SLIKU SA 20 GODINA MLAĐOM DEVOJKOM i uputio joj emotivnu poruku! (FOTO)

Poznata pjevačica Emina Jahović je kako je poznato dugo bila u braku sa jednim od najpoznatijih turskih pjevača Mustafom Sandalom sa kojim ima i dva sina. Iako je izgledalo da u Istanbulu žive bajku prije dvije godine je kao grom iz vedra neba odjeknula vijest o njihovom razvodu.

Iako se poslije špekulisalo da će se pomiriti ipak od toga očito nema ništa jer je Mustafa cijelo vrijeme od razlaza sa Eminom a neki misle i prije njega, zaljubljen u dvadeset godina mlađu djevojku. Radi se o Melis Stšurup koju je krio od javnosti cijelo vrijeme ali je sada izgleda odlučio da svima pokaže koliko je sretno zaljubljen.

On joj je javno putem društvenih mreža čestitao rođendan jako emotivnim riječima. On je na Instagramu objavio sliku svoje djevojke a u opisu je dodao:” Jednog dana žena ulazi u vaš svet, izlaže svoje srce i dušu da deli sa vama. Shvatate da su ljubav i hrabrost te žene mahanje anđeoskih krila koje vas neprestano podiže. Srećan rođendan, draga moja voljena!”. Ove poetske riječi su njegovoj djevojci uljepšali dan pa je ona njegovu objavu podijelila na svom profilu.

Ispod su se komentari samo nizali i mnogi su Mustafi čestitali na novoj djevojci i govorili kako mu lijepo stoji zaljubljenost te da je ona jako lijepa. S druge strane Emini sasvim sigurno nije bilo prijatno pročitati izlive ljubavi koje je njen bivši uputio djevojci koju sada ljubi, posebno jer se može iz nje pročitati da je ova djevojka najveća ljubav u njegovom životu te da Emina u njemu nije uspjela da probudi ovako duboke osjećaje.