Novo Showbizz Zanimljivosti

EKSKLUZIVNO-UDADE SE I LUNA ĐOGANI, SA STOMAKOM DO ZUBA- RASPLAKALA SE KO U RIJALITIJU, A ONDA SVOME SUPRUGU REKLA OVE STVARI- ISPLIVALE SLIKE CIJELE CEREMONIJE- FANOVI U TRANSU (FOTO)

Luna Đogani i Marko Miljković venčali su se u opštini Rakovica, 16. maja, da bi se dan kasnije vjenčali i u rkvi na Novom Beogradu,a  sve se na kraju pojavilo i u medijima. Luna je bila u kratkoj, bijeloj vjenčanici, dok je Marko bio u svečanom izdanju, sa leptir mašnom. Nakon nekih kadrova sa vjenčanja pred matičarem, i u crkvi, Luna je bila i najavila klip koji je posvetila svome tek vjenčanom suprugu.

Luna se tokom emitovanja klipa bila i rasplakala, a evo šta je sve rekla o svome suprugu:

” Dragi moj mužiću, danas si moj muž, ja tvoja žena, nisam mogla to da izustim dok se ovaj dan nije desio. Želim ovaj klip da ti posvetim da bih te podsjetila, iako znam da znaš šta smo prošli. Mi smo jedini koji možemo da kažemo kako se osjećamo, koliko se osjećamo i šta osjećamo. Dokazali smo da smo savršeni, da imamo ono što ne može često da se nađe. Želim da ti se zahvalim – rekla je Luna a zatim je i nastavila, sva u suzama:

” Ne mogu da ne plačem, ovo su suze radosnice. Pojavio si se baš kad treba, i spasio me od svega onog što me u tom trenutku snašlo. Bila sam klinka, previše povrijeđena, tako mlada previše ubijena, a ti si baš došao kad je trebalo. Totalno neplanirano, nikad ne bih rekla da ću sve ovo sa tobom proživljavati. Hvala ti što si mi pružio, tu sigurnost i ljubav, hvala ti što si mi dokazao što me voliš, što si me prihvatio, hvala ti što si stajao pored mene kad sam bila najgora. Hvala ti na ljubavi, na predivnoj bebi, znam da ćemo biti najbolji roditelji na svetu. Radujem se našoj porodici, volim te najviše na svetu.”

U tekstu možete da pogledate i neke ekskluzivne snimke sa vjenčanja.