Novo

EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE! Sava čuvao makaze kojima je kasapio: Štek lažnog hirurga otkrio mračnu tajnu

Vjest da su 23. godišnji lažni hirurg Savo knežević i njegova majka 49. godišnja cvjećarka DAnijela pušteni iz pritvora u kojem su bili mjesec dana, uznemirila je mnoge u Srbiji.

Fotografije koje svjedoče kakve je sve užase ovaj nadriljekar činio brojnim klijentkinjama i klijentima u svojoj ordinaciji na Terazijama i to po paprenim cijenama, šokirale su sve u Srbiji ali i u regionu.

Ali, ono što je možda još najvjerovatnije u svemu je činjenica da je Sava imao namjeru i nakon što je raskrinak kao osoba koja je bez znanja i potrebnih kvalifikacija vršila zahvate da nastavi da se bavi svojim kasapljenjem. Ovakva saznanja srbijanskog Objektiva su potvrđena iz tužilaštva koje je podnijelo tužbu krivičnom vanpretresnom vjeću suda zbog ukidanja pritvora.

‒ Poslije njegovog hapšenja prvo je vršen pretres u njihovoj kući u mjestu Batajnici. Tu su nađeni laptop i mobilni telefoni, koji su mu oduzeti. Nakon toga je rađen pretres prostora na Terazijama, gdje su bile prostorije „klinike”. I tu nam ništa nije pronađeno. Tačnije, te prostorije su bile u potpunosti ispražnjene. Sumnjali smo da je sve uništio i bacio, ali smo se nadali da ih je samo dobro skrivao. Na kraju smo sve pronašli u dvorišnoj kući njegovog ujaka tamo u Putincima. Tu je doslovno pronađena cijela ordinacija – objašnjavaju za Objektiv iz tužilaštva.

Ono što je pronađeno kod njegovog ujaka ukazuje na to da je ovaj lažni hirurg imao pakleni plan.

‒ Pronašli smo rastavljeni nameštaj, 28 uramljenih diploma, makaze, igle, špriceve i sve druge medicinske instrumente… Bilo je tu i rokovnika u kojima su ručno vođene evidencije plaćanja kao i imena klijenata… – otkrivaju za Objektiv iz tužilaštva. Sve to, kako tvrdi naš sagovornik, jasno ukazuje da je Sava imao namjeru da nastavi da se bavi ponovo nadrilekarstvom.