Novo Vijesti

EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE: Pogledajte kako izgleda Belivukova “kuća strave”, evo i gde se nalazi (FOTO)

36. godišnji Veljko Belivuk, koji je zvani Velja Nevolja, vođa zloglasnog kavačkog klana je navodno imao još dvije “kuće strave i to u Petrovcu na Mlavi, nadomak vojnog streljišta, skrivenu u šumi Klokočar.

Prema navodima lokalnih medija, one su služile za organizovanje privatnih žurki na kojima su navodno sil ovane maloljetnice, a čak je i ubijeno dvoje ljudi.

Ekipa srbijanskog Objektiva je pronađla kuće u srcu Homolja, nadomak napuštenog vojnog streljišta i nedaleko od gradskog groblja. Kuće su udaljene na nekih 500 metara od asfalta, na osami su, a od njih se dolazi nekakvim poljskim putem.

Te kuće su smještene u mirnom kraju i okružene su zelenilom i čokatima.

Cijelo dvorište je otvoreno i nema ogradu, a na imanju se nalaze dva objekta. U prvom je smještena terasa, prepuna cvijeća, koja je napravljena od starog koša za kukuruz, a na njoj su stolovi i nekakve klupe.

Na ovaj dio nadovezuje se pušnica za meso, a u drugom djelu je stara kuća u kjoj se nalaze dvije sobe opremljene sve u etno stilu. Unutra se nalaze dva kreveta sa slamaricama, a kuća nema niti vodu ni struju.