Novo

DŽEJ JE VOLEO MLADU PILETINU! Ovo je žena koja ga je PODMIRIVALA poslednjih 20 godina, NAŠLA SE I NA POSMRTNICI! (FOTO)

Danas će u 14:30 biti sahranjen legendarni Džej Radmandanovski, legenda srpske i generalno balkanske narodne muzike. Sprovod će biti organizovan i sproveden na groblju Aleje zaslužnih građana u Beogradu.

Ako se prisjetimo, Džej je umro u nedjelju, 6. decembra u svom vlastitom stanu na Dorćolu, a njegove ostatke pronašla je sluškinja koja je momentalno nazvala hitnu pomoć, i mada su oni relativno brzo stigli na lice mjesta događaja, mogli su samo da potvrde da on više ne diše i da je tačnije preminuo, jer više nije davao nikakve znakove da je živ.

Kao razlog prestanka njegovog života naveden je srčani udar. Razlog zbog čega se odugovlačilo ovoliko sa sahranom je zahtjev za odbukciju koji su zatražile njegove dvije kćerke, kako bi se pronašao pravi razlog za njegov prestanak disanja. Na kraju se potvrdilo da je u pitanju bio srčani udar odnosno zastoj srca kako su to stručno nazvali doktori, čime se potvrdila početna dijagnoza.

Kompletna estrada se i dalje oprašta od ovog legendarnog narodnog pjevača, a kako smo poslije saznali od informacija proslijeđenih od strane njegovog vjenčanog kuma, Džej će da bude sahranjen po islamskim običajima, što nam je otkrila i potvrdila i posmrtnica koja se pojavila na ulicama glavnog grada države.

Odlučeno je da će se Džej sahraniti uz pjesmu “Nedjelja” što su svi smatrali apsolutno primjerenim, obzirom da je upravo to njegova najpoznatija pjesma, a eto na kraju je i sudbina htjela da i on umre baš u nedjelju.

Još jedna zanimljivost je da je na taj dan, nedjelju, umro ogroman broj njegovih kolega – Bora Drljača, Šaban Šaulić, Sinan Sakić,…

Inače, mnogima je bilo neobično i totalno neočekivano što se ime jedne žene našlo na posmrtnici, a njeno ime je Andrijana, a za koju niko nikada nije čuo. Naime, ona je bila Džejeva najbolja prijateljica zadnjih 20 godina njegovog života. Uvijek ga je posjećivala i bila uz njega kada mu je bilo najgore.

Čak je i tu kobnu nedjelju ona bila sa Darom, njegovom sluškinjom, a oko 14 sata izašla je na kratko do prodavnice. Džej je naredio da se soba malo proluftira dok ona malo odspava prije ručka. To su ujedno bile i njegove zadnje riječi jer se više nikada nije ni probudio da bi mogao bilo šta drugo da kaže, jer je već bio umro, odnosno nije više bio živ jer mu srce više nije radilo.