Showbizz

DVA PUTA JE BILA MISS SRBIJE- Završila je dva fakulteta, na filmu se bez blama skidala- A ONDA JOJ JE LJUBAVNIK PUCAO U GLAVU (VIDEO/FOTO)

U nastavku današnjeg članka reč dve o domaćoj filmskoj sceni koja je ove godine pretrpela jako puno gubitaka, a svakako je najveća ona u kojoj je preminuo proslavljeni srpski glumac Boris Komnenić. Čovek je to koji je doživeo veliku slavu sa ulogom “guze” u hit seriji Bolji život. Mi ostajemo i dalje u 90 godinama prošlog veka, i govorimo o tada jako poznatoj Milji Vujanović koja je u doba raznih proroka na TV ekranima, ipak našla svoje mesto među poznatim osobama na balkanu.

Međutim, ono što jako mali procenat ljudi zna jeste to da je ona čak 1967 godine bila i mis Jugoslavije. U tim godinama joj je jako dobro išlo u svetu filma, jer je njen film “Rani radovi” u režiji Ćelimira Ćilnika dobio i nagradu zlatni medved u Berlinu.

Ono što je bilo specifično za ženu koja je u svetu glume u to doba je bilo to, da je ona čak završila dva fakulteta. Njeni neki od jako gledanijih filmova su: Bube u glavi, Bablje leto, Majka sin unuk i unuka, Sneg na usnama kao i mnoge druge TV serije.

Postala je po tome što je u to doba koje je bilo i više nego konzervativno, jedina osim Eve Ras se skinula na TV ekranima, što je u to vreme bio pravi bauk. Nakon filma, ona se posvetila astrologiji, a 2000 godine je doživela i veliku porodičnu i ličnu tragediju kada ju je upucao Obrad Zejak njen tadašnji zaručnik, a ona je jedva sačuvala
živu glavu.Sećate li se vi ove poznate glumice?