Novo

Dva meseca je na grobu muža viđala TUĐE cveće: Pomislila da je imao ljubavnicu, pa doživela još veći ŠOK!

U nastavku današnjeg članka vam donosimo jednu priču, koja se odnosi na jednu ženu koja je ostala bez supruga prošle godine, koji je nastradao u saobraćajnoj nesreći. Njeno ime je Heder Vendert i ona je iz Hamiltona, a kako smo već napisali, njen suprug je nastradao u saobraćajnoj nesreči kada se sa puta vraćao sa svojim kolegom, koji je dosta bolje prošao u odnosu na njega, a kada je Heder čula za ovu tragediju, od šoka nikako nije mogla da se oporavi, i to je bilo nešto najgore što je moglo da je zadesi.

Ona nikako nije mogla da prihvati da njega više nema, pa je odlučila da svakog dana ide na groblje gdje mu je ostavljala cvijeće kao i omiljene cigarete pored spomenika, zatim je ona prorijedila dolaske, pa je tako dolazila samo jednom nedjeljno ali je primjetila da se nešto promijenilo. Tako je ona za tamošnje medije izjavila: “Još od sahrane niko osim mene nije više dolazio na grob. Ipak, dve nedelje posle pokopa, primetila sam da svakog vikenda neko ostavlja cveće na njegov grob. Pitala sam njegove prijatelje da li ga oni obilaze, ali nisam dobila odgovor koji sam želela. Počela sam da razmišljam ko bi to mogao da bude. Širu familiju nije imao”, rekla je ona, pa je onda dodala i ovo:

“Puna dva meseca nisam uspela da “uhvatim” tu osobu, a onda sam je, kad sam se najmanje nadala, primetila. Otišla sam da operem ruke na česmu koja je bila udaljena nekih 60 metara od Stjua. Kad sam se osvrnula, videla sam neku ženu od recimo 30 godina. Stajala je tu i posmatrala spomenik. Naježila sam se. Svašta mi je prolazilo kroz glavu. Nije valjda imao ljubavnicu. To bi me dodatno ubilo”, rekla je ona. Ostatak teksta pročitajte ovde.