Showbizz

DUŠKO TOŠIĆ VEČERAS OBJAVIO TUŽNU PORUKU I SLIKU, došlo je vrijeme da se rastanu: “Tužan sam…

Čini se da je Duško Tošić, koji je inače nogometaš, puno poznatiji kao suprug poznate pjevačice, samoprozvane dive Jelene Karleuše opet zapao u malu krizu.

Ovaj put priča nije o njoj i njemu, samo smo mu posvetili članak. Naime, Duško Tošić zahvalio se svom prethodnom klubu na povjerenju putem društvene mreže Instagram, tokom boravka u Kini, u koju se Duško vratio na ljeto, kako bi ispunio sve obaveze ove sezone. Iskusni fudbaler više službeno nije igrač R & F-a Gwangjua, a sada traži novo okruženje.

“Želim od srca zahvaliti mom klubu Gwangju R&F i kineskim navijačima, koji su me podržavali tokom ove dvije godine. Zaista sam toliko uživao i Gwangju će zaista uvijek imati jedno posebno mjesto u mom srcu. S druge strane, tužan sam što napuštam ovu prelijepu zemlju, ali istodobno sam sretan jer se radujem budućnosti i novim prilikama.” napisao je Tošić na svom profilu na društvenoj mreži Instagram,

Odmah nakon objave oglasio se veliki broj turskih navijača Bešiktaša, za koje je Tošić igrao od 2015. do 2018. godine, kao i navijači Crvene zvezde. Turci su ga se dobro sjećali iz onog razdoblja kada je beskompromisni fudblaer branio boje crno-bijele ekipe u Istanbulu, a osim njih pozvali su ga i navijači beogradskih crveno-bijelih, te da bi ga željeli vidjeti u Zvezdi. Gdje će na kraju završiti ostaje još da se vidi.