Showbizz

Duško kupio švalerki kartu, BANULA MU JELENA! Reagovao u poslednji čas…

U poslednje vreme je itekaako aktuelna ponovo pšriča i drama koja sse odvija između Jelene Karleuše i Duška Tošića, a kako insajderi navode, sve je bliže da napokon vidimo i razvodd braka. Jer, sve ono što je trpeo Duško Tošić u poslednje 3 godine, sada je definitivno i kulminiralo. Eskalirala je njihova netrpeljivost i to na božićnom ručku, kada je u sred svađe pljunuo svoju suprugu i to pred gostima, a nakon toga ju je i ošamario.

Sada je on u Tursskoj, gde se provodi, pošto je digao ruke od fudbala, te se sada posvetio menadžerskom poslu, a prvi pravi posao mu je bio transfer Uroša Spajića u turski Kasimpasa fudbalski klub. Sa druge strane Jelenaa Kaarleuša je bila na totalno drugom kraju sveta, te je se provodila u Dubaiju, gde je 21 decembra imala veliki soolistički koncert. Sada se uveliko priča i govorka, da je on u vezi i to poslednjih par meseci sa 14 godina mlađom Ivanom Šašić, ćerkom poznatog pevača Željka šašića.

Njemu se svakako ova ideja ne sviđa, a koliko je ozbiljjno. pokazuje i podatak da je jelena Karleuša otpratila njenu majku sa Instagrama, a bile su jako dobre prijateljice u poslednjih 30 godina. Međutim, sada se pojavila opet stara priča da je on u vezi sa poznatom manekenkom Sofijom Milošević, sa kojom se intenzivno viša po Turskim hotelima, gde je Duško igrao poslednjih par sezona za njihov klub BEsiktas.