Showbizz

“DUŠKO, GLEDAŠ LI OVO?” Snimak Karleuše izazvao masovne reakcije! VIDI SE BAŠ DA PATI ZA SUPRUGOM… (VIDEO)

Verujemo da ste do sada apsolutno svi upoznati sa jako velikom dramom koja se izdešavala u domu Duška Tošića i to na prvi dan Božića, 7 januara. Naime, njih dvoje su se ispred svoje dve porodice toliko žestoko posvađali, da ju je Tošić prvo plpjunuo, pa tek onda ošamario pred svima. Zato je nakon samo par minuta završio u policijskoj stanici, a ponovo se šuška o njihovom razvodu braka.

Da li se opet dešava da je u pitanju neka njihova “nameštaljka”, da bi se jednostavno ponovo pričalo o njima u medijima ostaje nam da vidimo u sledećem periodu. Gledajući kako se oni ponašaju nakon velike “bračne krize”, sve je više onih koji veruju da je u pitanju opet neka izrežirena scena ovohg bračnog para, .

Naime, jako veliki broj srpskih medija uveliko piše da je Duško u sretnoj “tajnoj vezi”, sa Ivanom Šašić, poznatom ćerkom od srpskog pevača Željka Šašića, te da uopšte ne spominje nikakve bračne probleme u medijima. Sa druuge strane jelena Karleuša se odmah “ispalila” u Dubai sa ćerkama i menadžerom, gde je imala beliki koncert 21 januara ove godine. Ne skida osmeh sa lica, a na njoj se ne vide tragovi šamaranja kako je govorila na svom Instagram profilu.

Da nikako ne pati, mala od sskandala je pokazala na svom Instagram nalogu, kada je pokazala vruće fotke iz Dbaija, na kojem ne skida osmeh sa lica. Komentari su preplavili njen profil, a ovaj puta su dominirali i muškarci koji su nudili od se ksa za jednu noć pa sve do bračnih ponuda.