Novo

DRAMA! MARIJA KULIĆ NA KAPIJI! Udarila na ljude sa PINKA: Bahato ponašanje zgrozilo produkciju! ODMAH SE OGLASILI!

Novosti koje su vezane za rijaliti Zadruga, kao i novosti za aktuelne pa i one stare učesnike, javnost uvijek zanima i interesuje, pa vam mi tako u nastavku donosimo jednu takvu priču, a kako ste i sami po naslovu mogli da zaključite, pisat ćemo o Mariji Kulić, koja je domaćoj javnosti itekako dobro poznata. Ali, to je zahvaljujući njenoj kćerki Miljani Kulić, koja je prije nekoliko godina ušla u rijaltii svijet.

Tako je i svoju mamu uvukla u isti, gdje je na početku ona bila samo njena podrška, ali je kasnije ona bila učesnica samo za sebe. Miljana je ove sezone u Zadruzi napravila opšti haos, a vjerujemo da ste i sami upoznati sa cijelom situacijom o kojoj smo i mi do sada nekoliko puta pisali. Mi vam danas donosimo jednu situaciju koj ase desila, a koja je sve šokirala i iznenadila.

Naime, radi se o tome da je ekipa Premijere odlučila da ode u Niš i da posjeti Miljaninu porodicu, ali su neočekivano naišli na neprijatnost, kada je Marija ispred njih zatvorila kapiju. Dakle, kako smo već napisali, oni su se našli u jako neprijatnoj situaciji, kada je ona vrata kapije zatvorila ispred ekipe sa Pink televizije. Kako se sve završilo, i šta se još dešavalo imat ćete priliku da pogledate u emisiji koja će da bude emitovana u nedjelju u poslijepodnevnim satima.