Novo

DRAMA! Lepoj Breni se slošilo, zdravstveno stanje joj se NAGLO POGORŠALO, hitno primljena u bolnicu! SVI SU U VELIKOM ŠOKU (FOTO)

Kada je u pitanju Lepa Brena ona je jedna od najuspešnijih pevačica sa naših prostora ali i šire. Ona je neko čija karijera traje preko 30 godina i ostavila je veliko bogastvo. Medija su najviše zanimljivi upravo ona i njen suprug Boba Živojinović, to je najpoznatiji braćni par koji je ispraćen medijski. Boba je u bivšoj Jugoslaviji bio jedan od najpoznatijih tennisera na svetu, a kada je upoznao Brenu je bio u braku i imao je sina Filipa. Boba je ostavio svoju prvu suprugu zbog Brene, a mnnogi su Brenu prozvali otimačicom muževa na što se ona nije nikada obazirala.

Lepa Brena je sada bila na krstarenjnu sa njenim suprugom Bobom i njoj je pozlilo, što je odmah zabrinulo celu porodicu. U samom trenutku kada su bili daleko od obale, njj je pozlilo i odmah su se zaputili nazad prema obali.

Odmah je otišla da obavi sve moguće pretrage i analize, kako bi mogli da ustanove odakle je problem nastao: “I Boba dosta radi, sa FIlipom promoviše svoje vino, ali sada kada je leto želi da sa Brenom odmara i da dva meseca provedu zajedno na moru. Međutim, iako mu je rekla da neće zakazivati nastupe, Brena ima koncerte sve do kraja godine što je njega izbacilo iz takta. Ne brani on njoj da peva, ali ne sada po ovim vrućinama koje joj uopšte ne prijaju. Brine za njeno zdravlje, jer i sam zna kroz šta su pre nekoliko godina prošli, kada joj je krenuo tromb u desnoj ruci” rekao je izvor i dodao:

“Od tada on o njoj posebno brine. Zato joj je rekao da uspori malo sa poslom, jer joj nije potrebno da toliko putuje i umara se, a pogotovo ne sada kada se korona opet rasplamsava. Bukvalno je pokušao da joj objasni da im je potrebna živa, i njemu i sinovima. Brena je samo ćutala, pa mu je obaćala da će smanjiti tempo”. Lekari su ustanovili da je pevačica previše umorna i iscprljena pa je primila infuziju ali ju je posavetovao da nekoliko sedmica treba samo da odmora i da ne sme ništa da radi.