Showbizz

DRAGOJEVIĆI SU RIJALITI PREVARA VEKA! SVE JE BIO DOGOVOR: OVO su dokazi i sve laži ovog para koji je šokirao region! FANOVI RIJALITIJA BESNI! (VIDEO)

U nastavku današnjeg članka govorimo o rijaliti programima koji su svaakako broj jedan programski sadržaj u celoj regiji. Ovogodišnja Zadruga definitivno ruši apssolutno sve rekorde, i ljudi svakodnevno prate šta se dešava u naselju u Šimanovcima. Podsećamo totalni haos je još pre mesec dana napravila Dalila Dragojević koja je pred celim Balkanom krenula da vara rođenog supruga Dejana sa Filip Carom.

Niko nije mogao da veruje da jje to sve istina, a kada su pitali njenog oca Husa da da svoje mišljenje o svemu tome, on je bio potpuno besan jer ga je slomilo to što du ga komšije počele prozivati kako mu je ćerka ku rva. Nakon toga je u celu priču ušla i Maja Marinković koja je otela Filipa od Dalie i tada je krenulo totalno rasulo.

Mnogi su počeli da sumnjaju u celu zadrugu kada su čuli izjavu od Željka Mitrovića od pre neki dan, kada je rekao da on nije kriv što je narod u Srbiji glup što gleda zadrugu i što se on bogati na taj način. Tako je Dalila se razvela pred kamerama sa dejanom, a svi sumnjaju da je apsolutno sve namešteno zbog same gledanosti. Međutim, i dalje imamo likove koi jako veruju da je ovo sve apsolutna istina. Međutim, u poslednje vreme su kamere ponovo uhvatile Dejana i Dalilu kako se maze i ljube. 

Zbog svega, sada su mnogi počeli da sumnjaju kako je ovo ustvari sve bio njihov dogovor, ali ono što možemo da kažemo jeste da ništa od toga ne možemo da tvrdimo sa sigurnošću, ali je itekako sumnjivo to što se sada vidi u samom naselju u Šimanovcima.