Showbizz

Dragana Mirković ušla u poznati RIJALITI: Prvo se dočepala flaše a onda napravila SKANDAL – NIKOM NIJE JASNO ŠTA SE DEŠAVA (VIDEO)

Zadnjih godina najgledaniji TV format emisija na našim prostorima je reality show, koji mnogi smatraju običnom glupošću jer nema apsolutno nikakav obrazovni sadržaj, već upravo suprotno, pokazuje najprimitivnije ljudske porive.

Možda je upravo to razlog zbog kojeg su mnogi gledatelji postali bukvalno ovisni o ovom programu, a ima i onih koji reality show prate 24 sata dnevno. Danas su najpoznatiji Zadruga i parovi, u kojima se pojavio ogroman broj poznatih osoba, iako ima i onih koji su sasvim obični građani i koji su iz sezone u sezonu sudionici reality showova, poput pčelara Mikija Đuričića ili Miljane Kulić. Svi natjecatelji imaju naravno samo jedan cilj, a to je ostati unutra što je duže moguće, jer će na taj način zaraditi više novca na kraju, a glavna nagrada koju je pobjednik osvojio posebno je primamljiva, a obični ljudi o tom iznosu mogu samo sanjati.

U Parovima se pojavio jedan zanimljiv natjecatelj, pjevačica s istim imenom i prezimenom kao i poznata balkanska zvijezda Dragana Mirković. Donedavno je bila u ljubavnoj vezi sa sudionikom Parova Srboljubom Markovićem, međutim očito se odnos među njima promijenio jer je prije dva dana ušla u taj poznati reality i odmah krenula u svađu s njim.

Više je puta čitava situacija bila na rubu eskalacije i pretvaranja u fizički obračun. Odmah po ulasku u reality show, ona je počela zalijevati Srboljuba vodom i on je pokušao pobjeći od nje. Čak je istrčao u jednom momentu iz kuće u dvorište, ali to je nije spriječilo da ga slijedi. Inače, njezino ime izaziva nesporazume jer su mnogi mislili da je to čuvena Dragana, Luče iz Kasindola, a ne neka malo poznata pjevačica koja ima samo isto ime i prezime.