Novo

DR ČUBRILO OTKRIO SVE O KILAŽI I CELULITU- “GLEDAM ŽENE PO AUTOBUSU, SVE NOSE FLAŠICE! – ZAŠTO SE NALIJEVATE TOLIKOM VODOM!”

Danas ćemo se pozabaviti jednom jako zanimljivom temom , ali ujedno i ozbiljnom , za koju ne sumnjamo da će vas zanimati , odnosno okupirati vašu pažnju. Dakle , svesni smo svi da živimo u dosta brzom vremenu , odnosno vremenu kada se ima previše obaveza , a premalo vremena , pa se za ishranu ne bira zdraviji nego jednostavniji obrok , samim tim tada sledi višak kilograma sa kojima se treba boriti. Također , mnogo je i onih koji prate svoje zdravlje , odnosno trude se da vežbaju ,treniraju , te vode računa o ishrani . I jednim i drugim je jedna želja , a to da su zdravi ,samo drugi nemaju vremena za to. Kada pogledate na internetu , to možete da pronađete mnogo saveta , a koji uopšte nisu korisni , štaviše mogu vam napraviti samo gore.

Zbog toga je na tu temu progovorio doktor Čubrilo Dejan , koji je po zanimanju fiziolog medicine , a te je nedavno u jednom gostovanju progovorio o mnogim predrasudama koje su prisutne u našem društvu , a koje se tiču normalnog funkcionisanja organizma. Dakle , govorio je o mnogo čemu , a jedna tema koje je se dotakao jesu stvari koje internet sadrži . Tu su prisutne takozvane holivudske dete , te se ljudi privlače rečima da ih koriste i slavne ličnosti. Verujemo da će vam se svideti konstatacija ovog doktora , a koja se tiče toga da svaki čovek može da jede koliko poželi , a i da sa druge strane bude maneken ili model.

Naime , prvo i osnovno , a što je naglasio doktor jeste da svaki čovek treba da upozna fiziologiju svoga tela , te da sazna koje su mu slabe tačke . Treba biti svesta da telo kada krene da stari , nakon 35-te više neće na isti način da vari masnoće u odnosu na period dok ste bili u dvaesetim. Odnosno u organizmu dođe do menjanja količine hormona i enzima. Naime , on je ispričao iskustvo , a to je da mu je se u ordinaciji pojavila jko mršava devojka , kojoj je jasno falilo nekoliko kilograma , a čije telo je bilo svo u ccelulitu. Ostatak teksta pročitajte ovde.