Novo

DOŽIVELA JE ŠOK I POTPUNO SE POVUKLA Nju su zatekli u stanu u kom je preminuo Vidoje Ristović, a sada je otvorila dušu i progovorila o svemu

U nastavku dnaašnjeg članka dotaći ćemo se žene koja je poslednjih meseci bila jako često tema brojnih medija , a sve jer je bila povezivana sa poznatim istoričarem Vidojem Ristovićem . Naime , kako saznajemo , Danijela Bojić , sada je otkrila nove detalje odnosa sa istoričarem , te je ottkrila pored svega jeste da je i dalje u strahu od svakog mogućeg nepoznatog broja koji bi mogao da je pozove , pa je ispričala da jedva priča nakon šoka.

Inače , Daniejla je već tri meseca u stanju šoka , te je prestala i da radi , a sve jer je Vidoje preminuo kod nje u stanu. – Imala sam blizak smrtni slučaj. Neću raditi neko vreme u stanu niti primati nove ljude. Salon sam zatvorila na neko vreme, nisam više tamo u stanu, u kući sam. Povremeno radim i kod kuće. Tamo se neću vraćati dok se ja i svi moji ne oporavimo, bar do septembra – rekla je Danijela.

Njene komšije su ispričale kako je se totlno povukla , kao da ne želi ni sa kim da razgovara o šoku koji ju je zadesio : – Nismo je odavno videli, iz stana se ne čuje niko, kao da više i ne živi tu. Nikom ne bi bilo lako da tako nešto doživi. Zamislite da vam muškarac umre u krevetu, pa to je strašno, to ne možete tako lako da zaboravite. Svakako, najstrašnije je što je Vidoje, mlad čovek, umro, sve ostalo će proći. Danijela će svakako imati traume za ceo život zbog svega što se desilo, ali će se oporaviti – kaže komšinica koja živi u istoj zgradi gde i Bojićeva.