Stories

“Došla sam kod dečka u stan, gledali smo film: U jednom trenutku sam otišla u WC…”

U ovo novo sadašnje vrijeme imamo vrlo velik broj prekida odnosa u vezama, na ovaj ili onaj način.

U ovo današnje vrijeme jednako je teško pronaći srodnu dušu i ljubav  koja je zapravo potpuno nestala. Danas je ama baš sve podređeno blagodatima i promatrano kroz prizmu koristi. Društvene mreže skroz su uništile sve što se dešava u svijetu oko nas u bilo kojem segmentu, ne samo u pogledu emocija.

Ukoliko pogledate samo postotak u zadnjih 5 godina, samo u predjelu Srbiji svaki drugi brak završava na kraju razvodom. To je užasna statistika, jer se zbog toga povećao postotak bijele kuge, djece je sve manje, a u selima škole skoro da nemaju posla. Kako će se ova situacija na kraju riješiti, jednostavno ne znamo, čak ni kad se nazire kraj nesretnih veza koje su u zadnje vrijeme postale očajne. Pogledajte samo sve te sretne parove, koji se skrivaju na zajedničkim profilima na društvenim mrežama?

Tačno se čovjek ne osjeća dobro tada, kad vidi koliko je sve to danas postalo umjetno i plastično. Također, na istim tim društvenim mrežama možemo vrlo lako vidjeti stotine priča prevarenih žena i muškaraca. Danas za vas imamo priču o ogorčenoj djevojci, koja je bila zaručena za svog dečka i koja je došla u njegov stan jer su htjeli gledati film, jesti grickalice uz svijeće, sve je bilo tu, po PS-u. U jednom momentu zamolila ga je da zaustavi film jer je morala da ode na zahod.

Kad je ušla u toalet, imala je šta vidjeti. Crveni ruž je bio tamo, izašla je i ošamarila ga i odmah krenula van. Izašao je za njom i uvjerio je da se vrate u kuću da nastave s filmom. Oprostila mu je, jer ga voli. Sada ne zna šta da radi.