Showbizz

Došao đavo po svoje! NEMA SNAGE DA USTANE! Otkriveni svi detalji Jelenine TEŠKE OPERACIJE! (FOTO)

Bez obzira kakvo mišljenje imali o jeleni Karleuši, voljeli je ili ne, činjenica je da je ona pravi izvor tema za pisanje i priču.

Jelena izgleda fantastično,znamo i da je potpomogla malo sa plastičnim operacijama i to i nekrije od javnosti. Oblači se više nego astravagantno, izazovno i provokantno i time samo još više privlači pažnju na sebe. Nekada se može čuti da je ona balkanska Kim Kardešian. U suštini je Jelena profesionalna pjevačica ali je najmanje slave stekla kroz pjesme i nastupe, više kroz svoj način komunikacije, kroz svoj život i sve što objavljuje na društvenim mrežama.

A najviše zahvaljujući ulozi člana stručnog žirija u muzičkom serijalu Zvezde Granda, tamo svaki puta ima svoje ispade prema kandidatima,takmičarima ili kolegama u žiriju ali joj to samo donosi veći broj pratilaca. Dobro nam je poznatio da Jelena koristi društvene mreže kao jako oružje, samo na Instagramu nju prati preko milion folovera, iona se tu konstantno reklamira, bez obzira kako. Bilo je tu zadnjih godina svašta ,od nobjava o sretnom braku i ljubavi sa fudbalerom Duškom Tošićem sa kojim ima dvije kćerke, pa do raznih objava i izjava nakon navodne afere sa fudbalerom Ognjenom Vranješom.

Sjećamo se te priče, brujalo je na sve strane ,pojavljivali se snimci i tonski zapisi ali se eto smirilo i zaboravilo, Jelena je i dalje u braku sa Tošićem. I nekako se stiče utisak da Jelena osjeti kada se smanji njena popularnost pa onda se posluži nekim skandalom da opet dođe u žižu javnosti.

I ne bira šta će objaviti,pa je nedavno na Instagramu napisala da ima manje zdravstvene problem.
Danas je dopunila svoj status objavom da je imala manju operaciju, radi se o miomima koji su se počeli nešto komplikovati. Jelena, brz oporavak.