Novo Showbizz

ĐORĐE DAVID IMAO SAOBRAĆAJNU NESREĆU: USRED BEOGRADA NASTAO OPŠTI KOLAPS,: SVE BLOKIRANO!

Posljednjih dana stalno smo imali članke koji su bili posvećeni tek završenim Zvezdama Granda, a pobjedu je opet osvojio jedan Bosanac i to opet kome je mentorica bila pjevačica Marija Šerifović.

Da li je ovo slučajnost ili nije, ostaje nam vrijeme koje će najbolje pokazati da li je to stvarno tako, ili se ovdje ipak radi o suhom kvalitetu.

Vrlo dobro se zna da imamo puno pobjednika Zvezda Granda, a na samom kraju su završili baveći se nekim skroz desetim poslovima i stvarima. Mi ćemo danas pisati o žiriju Zvezda Granda, koji prema riječima Marije Šerifović i Saše Popović neće se mijenjati u mjesecu septembru kada započne nova sezona.

Marija Šerifović je izjavila odmah poslije pobjede da se oni tako dobro znaju da su faktički postali jedno i da sada ukoliko dođe neko novi, da bi se jako teško uklopio u cijelu ovu priču. Jedan od članova žirija koji je posaban je Đorđe David, koji je drugačiji i odskače od ostalih, ali to je ono zapravo što ih čini tako posebnim, zbog toga što svi njih pet drugačije, a opet sjajno se nadopunjuju.

Sada je došla jedna veoma loša vijest, a to je da je sa svojim autom doživio saobraćajnu nesreću blizu Tržnog centra Ušće, a veliki broj ljudi se okupio oko auta, tako da je nastao veliki zastoj. On je tako sve vrijeme pričao na telefon.