Novo

Dom Lepe Lukić u kom se nije začuo dečiji smeh: Ovde živi legenda narodne muzike, jedan kutak joj posebno znači (FOTO)

Lepa Lukić je jedna od poznatih ličnosti koja je jako često tema brojnih portala . Naime , ona živi u stanu u Žarkovu , a tamo je se preselila pre gotovo deceniju. Naime , onma je to uradila na zathtev svoje majke , a sve jer su joj zvuk tramvaja , kao i ostala buka na Dorćolu itekako smetali. Naime , tada je njena majka bila itekako bolesna , te joj je bila potrebbna posebna njega , pa samim tim lepa nije mnogo ni razmišljala te je prodala nekretniinu , te se preselila na periferiju.

– Majka noćima nije mogla da spava. Zbog toga sam odlučila da taj stan prodam i kupim jedan na periferiji. Ovaj mi se mnogo dopao, jer je prostran, ima četiri sobe i veliku terasu sa koje se vidi ceo Beograd. Veoma mi se sviđa i nikada više ne bih živela u centru. Bolji je vazduh, a vrlo mi je važno i što sam na prvom spratu, jer od kad znam za sebe, plašim se liftova – ispričala je za medije ranije Lepa pa dodala:

– Sve sam sama sređivala po sopstvenom ukusu i u skladu sa mojim potrebama. Kupila sam nove stvari kada sam se preselila, a pomoć stručnjaka za uređenje životnog prostora nikada nisam tražila, jer smatram da mogu taj posao da uradim i sama. Naime , njenu kuhinju krasi prekrasna cvetna kuhinja , a u kojoj ona provodi najviše vremena , jer obožava da prirema svakakve stvari. – Odlično kuvam i često učim svoje prijateljice da naprave neke moje specijalitete. Odnedavno sam počela da se hranim prema pravilima koja su ustanovljena na osnovu moje krvne grupe. Svaka tri meseca idem na test na kome mi lekari odrede koje namirnice mogu, a koje ne mogu da unosim. Hranim se zdravo, kupujem ovseno ili heljdino brašno i sama pravim hleb, od mesa smem da jedem teletinu, ćuretinu, piletinu i konjetinu. Postoje i tačno određene vrste voća i povrća koje smem da jedem – kaže Lepa.