Zanimljivosti

DOKTORICA IZ PORODILIŠTA otkrila jezivu tajnu: “NEKA MI BOG OPROSTI…” Od ovih reči se ledi krv u žilama! (FOTO)

Danas smo svi samo svojim problemima opterećima u ponekad izgleda kao da niko nema veće probleme od nas.

Postoje razne sitne stvari koje nam u sekundi mogu pokvariti dan ili pak cijelu sedmicu, a kada čovjek zapravo uoči koliko ima jada u njegovom okruženju onda ti njegovi sitni problemčići padaju u vodu. Tada se vidi koliko su ti problemi zapravo sitnice u odnosu na neke stvari koje neko drugi proživljava, pa čovjek onda mora biti zadovoljan svojim životom.

Tako je nedavno jedna doktorica iz jednog porodilišta objavila svoju ispovijest kada je srela jednu mladu majku, koja je tu došla da se porodi. Naime, njen termin je trebao tek da bude za mjesec dana, ali trudovi su počeli još ranije.

“Tog dana dolazi babica i kaže mi kako je ta žena dilatirana 6 cm. Termin je trebao tek da bude idući mjesec, a beba je još jako mala. Upoznala sam se potom sa Melisom, majkom koja treba da rodi. Kada sam vidjela kako izgleda ostala sam šokirana. Ispred mene je bila jedna djevojka, dvadeset nepunih godina, mršava i totalno neuhranjena. I trebala je da rodi.

Pitala sam je da li ona uopšte jede, na šta mi je ona potvrdno odgovorila i onda rekla kako njen muž radi da zaradi, on ne pije, on je dobrica. Svaki dan imamo hljeba i ja ponešto skuham. Živimo lijepo, ne žalimo se. Ja stvarno ne mogu da vjerujem da ona misli da je jedan obrok dnevno dovoljan, naročito jer je trudna. Ona ima i sestru koja je u hraniteljskoj porodica otkad im je majka umrla, a njihov otac nije znao šta da radi sa Melise, pa je dogovorio da se ona uda. Kada sam vidjela nalaze shvatila sam koliko joj je stanje zapravo loše, ali trudovi su postajali sve jači i ona je počela da se napinje. Na kraju je rodila kćerkicu od 2,2 kg, prelijepu kćerku…”

Ispovjest doktorice možete pročitati u cijelosti OVDJE