Zanimljivosti

Doktori im nisu DOZVOLJAVALI da budu zajedno: Oboje su imali 26 godina, a onda se desilo nešto UŽASNO..

Ponovno donosimo jednu jako zanimljivu priču koja je mnoge zainteresovala. Radi se od voje mladih koji su u najgorim trenutcima patnje davali jedno drugom snagu i međusobno se ohrabrivali kako bi se suočili sa neizbježnom smrću. Ponekad život piše drame kakve samo možemo u filmu da vidimo.

Tako je ovaj par prije nekoliko preminuo je jer je bio bolesta, ali i sretno zaljubljen. Oboje su imali 26 godina a njihova ljubav je bila jača od njihove bolesti, teško života koji su vodili pa čak i smrti. Kada je Kejti upoznala Daltona na Facebooku oboje su imali 18 gdina i patili su od cistične fibroze, a Kejti se nije ustručavala da započne vezu sa Daltonom, uprkos upozorenjima da se može još teže razboljeti.

Oni su se vjenčali 2011. godine, a bili su jako sretni i zajedno su proveli najljepše trenutke u svojim životima, iako je to trajalo samo par godina. Njihova je komunikacija bila dozvoljena jedino preko njihovih mobilnih telefona, jer su ih ljekari upozoravali na moguću injekciju, Ipak, Kejti izjavila da se apsolutno ne kaje zbog njihove veze “Radije bih živjela samo pet godina i voljela nekog i bila potpuno srećna, nego dvadeset godina bila sama, voljeću ga do posljednjeg daha, bez obzira šta mi kažu moja porodica i svi ljekari” kaže očajna Kejti.

Dalton je preminuo 17. septembra a Kejti nije mogla da bude kraj njega jer je i sama bila previše bolesna i ležala u bolnici. oni su se posljednji put vidjeli za njihovu petu godišnjicu. Kejti je samo 5 dana živjela nakon smrti njenog muža.