Novo Showbizz

DOK BIJE ŽESTOKU BITKU SA NAJGOROM BOLESTI Marini Tucaković je u ovim teškim trenucima muž najveća podrška, a njihova ljubav je nešto što svako treba da doživi

Uz bezvremenske hitove koje je iznjedrila Marina Tucaković decenijama se veseli, nekad liječe rane i boli, ali i dočekuju veliki broj bitnih datuma.

Mama estrade, kako je mnogi zovu, našla je put do ljudske duše i dan danas stvara i piše, a dok je mnoge pjevače usrećila svojim darom, ona je svoju sreću pronašla pored svog surpuga Aleksandra Fute Radulovića, koji joj je decenijama bezrezervna podrška i veliko uporište.

Oni su jedno drugom pružili veliku podršku, ali i utjehu kada im je sin Miloš iznenada umro 2008. godine. Njegovo beživotno tijelo je u porodičnom domu Radulovićevih pronašla njegova tadašnja djevojka Saša, a Marina je u više navrata pričala kako bi joj jedina želja bila da se vrati i prošlost i da zagrli svog sina.

Marina i Aleksandar imaju još jednog nasljednika Milana, koji poput roditelja ima dar za pisanje, a majci je bio velika podrška kada je saznala da ima najgoru bolest.

– Da sam dobro i nisam dobro sigurno. Ali nisam ni loše! Idem na terapije, moram da izguram, pa ćemo vidjeti. Na ove promjene vremena se osjećam lošije, ali kad je ljepše vrijeme, odma sam i ja ljepša – pričala je Marina medijima i otkrila da sa suprugom prolazi kroz dobro i loše, ali od njihovih malih rituala i maštanja nikako ne odustaju:

– Moj dan izgleda kako kad, uglavnom se jako rano budimo i Futa i ja, popijemo kaficu, lijekove, naručimo da jedemo ili ja nešto napravim. Malo se pomjerimo, pa imamo preglede, stalno imamo želju da putujemo, nekad i odemo. Uvijek sam bila dosta kod kuće, mislim o tome da sam baš zdrava i da mogu da idem gdje hoću, eto o tome maštam, da putujemo negdje daleko i tako stalno – nastavlja kompozitorka.