Novo Showbizz

“DO 100.000 EVRA, TU SMO NEGDE” Marko i Luna otvoreno o novcu koji zarađuju! Ne žele da im iko pomaže: “Fino nam KAPLJU PARE”

Bivši učesnici u rijalitiju Zadruga Luna Đogani i Marko Miljković su sinoć gostovali u emisiji Ognjena Amidžića, a ovom prilikom su progoorili o zaradi od Jutjuba na kojem snimaju videe kao i od reklama.

– Zarađujemo od hiljadu pa do stotinu hiljada eura, tu smo negdje otprilike. U tom nekom intervalu. Ljudi sve znaju, koliko mi zarađujemo, haos, ništa mi ne krijemo – kazao je Marko, dok se Luna smješkala sve vrijeme.

– Niko nam ne kupuje kuće, što se pisalo, to je čista laž. Ne treba nama niko da pomaže, fino nam “kaplje”, ne brinite se vi za nas ili bilo ko drugi – dodao je Miljković.

Oni su u ovoj emisiji pričali o bebi, koju su dobili prije dvije sedmice.

– Beba plače, beba je zahtjevna i nismo odmorni, nismo spremni za ovu emisiju – kazao je Marko.

– Ništa nam nije teško, ništa nije ni čudno. Sve radimo oko naše Mije. Osjećaj je mnogo lijep, sad razumijem sve majke kad kažu da je neopisiv osjećaj, nema riječi kojom možeš to sve opisati – dodala je Đoganijeva juče u emisiji “Amidži šou”.

Tada su došli na temu njene majke pa je Luna izjavila ovo:

– Ja jedina znam kakav sam teret imala dok oni nisu razgovarali, ja sam u najtežoj situaciji, zbog toga što će ona uvijek biti moja majka, i to najbolja majka, i on će biti moj muž. Teško je biti između njih dvoje, taj pritisak kako će da se osjeća on, kako ona, mnogo mi je bilo teško zaista. I kroz trudnoću sam pazila da se njih dvoje ne vide, i to me je tištilo i gušilo sve vrijeme.