Novo

DIJETA ANE NIKOLIĆ UZ KOJU JE SMRŠALA VIŠE OD 50 KILOGRAMA: Strogo se pridržava sledećih pravila!

Jedna od javnih ličnosti kojoj je se sa pojavom na javnoj sceni predviđala blistzava karijera jeste Ana Nikolioć , koja je bila specifična po mnogo čemu . U to vreme važila je za jednu od najzgodnijih pevačica , te je svojom pojavom ostavljala sve bez teksta. Međutim , ona je zbog privatnih problema na jedno vreme zapustila svoju karijeru , a verujemo da znate da je jedno vreme bila u braku sa popularnim reperom Rastom. Inaače njih dvoje imaju ćerku ,a ona je zbog turbuletnog odnosa koji je imala sa njjiim , pala u depresiju , te utehu ssvakodnevno tražila u hrani.

Kako smo već istakli ona je na početku karijere važila za jednu od najzgodnijih pevačkica , ali onda je ostala u drugom stanju , te je dobila veliiki broj kkilograma , a sa kojim je se borila duže vreme. Međutim , kada je odlučila da je dosta , uzela je stvar u svoje ruke , te se jako brzo rvagtila na staro i povratila svoju dobro poznatu liniju. Dakle , ona je vodeći određeni način ishrane , kao i redovnim treniranjem uspela da se izbori sa ovim problemom , te izgubi neverovatnih 50 kilograma.

— Moja tajna kako sam smršala: nešto najbitnije je unos tečnosti. Imam svoju jutarnu rutinu. Čim ustanem pijem 2 čase vode. Nekad sa limunom, a nekad bez. Posle toga sledi moj doručak, često je to jaje na oko uz paradajz ili neko drugo povrće. Nekad možda i samo sveža salata ili pahuljice. Za vreme ručka jedem belo meso ili ribu sa barenim povrćem. Izbacila sam ugljene hidrate (belo brašno), držim se unosa kalorija od 1000kcal do 1200kcal – objašnjava Ana. Ostatak teksta ovde.