Novo

Devojčica (15) se ubila, a da se pritom nikome nije žalila: Kad su pregledali sveske, otkrili su HOROR

Djevojčica od 15 godina oduzela je sebi život 14. aprila u gradu Puerto Deseadu u Santu Kruzu.

Odluka tinejdžerke da se ubije je šokirala njenu cijelu porodicu koja nije mogla da nađe objašnjenje šta se desilo i zbog čega je to uradila, imajući u vidu da im nikada nije kazala da ima bilo kakve probleme.

Nakon što su pregledali sve njene lične stvari, pronašli su naznake da je maloljetnica zlostavljana prije oko dvije godine. Njena sestra je ubjeđena da su je te traume navele na samoubistvo i zahtjeva od tužilaštva da malo detaljnije istraže ovaj slučaj.

– Provjerili smo njene sveske, njene dnevnike i njene beležnice. Njeni drugari su nam isto tako kazali šta znaju. U mjesecu maju 2019. godine Milaraj je pretrpjela s*ksualno zlostavljanje od strane starije osobe, čovjeka koji je imao sposobnost da je natjera da povjeruje u to da je u vezi sa njom i da je to što joj je radio, sasvim u redu – rekla je sestra žrve Ajelen Katani na konferenciji za medije, prenosi Cronica.

Ona je istakla da je njena sestra vjerovatno bila u tzv Stokholmskom sindromu, odnosno u fazi kada se žrtva zaljubi u svog sil ovatelja.

Zaprepašćujuće joj je to da porodica nije znala za odnos Milaraj i dotičnog čovjeka, a da su neki od njenih vršnjaka znali.

– Ne znam zašto nam nisu kazali za to. Očigledno da djeca imaju neke kočnice prema odraslima i da nam ne vjeruju. Zlostavljanje se desilo 2019. godine i Milaraj se sve vrijeme normalno ponašala. Poslije pandemije saznali smo da se taj čovjek opet pojavio u njenom životu i da je par dana nakon što ga je ponovo vidjela, izvršila samoubistvo – uvjerena je sestra žrtve.