Novo Vijesti

DEVETI KRUG TERAPIJA JE DOTUKAO, MARINA JE JAKO LOŠE, ostao je još koji dan.. na žalost.. (FOTO)

Jedan od najplodonosnijih tekstopisaca u naše regionu je Marina Tucaković iz čijeg je pera izašlo bezbroj hitova ne samo folk nego i pop muzike. Ona je iako mnogi to ne znaju u mladosti bila u vezi sa Oliverom Mandićem kojem je i napisala skoro sve pjesme.

O njenoj saradnji sa Cecom Ražnatović i drugim poznatim pjevačima se sve zna i  ona je uveliko zaslužna za uspjeh koji su oni postigli. Marina se već nekoliko godina bori sa zloćudnom bolesti i iako se ne presdaje bolest je sve jača.  Ona je ponovo pala na bolesničku postelju iz koje ne može ni da ustane a sve nakon devetog kruga hemotreapija koje je primila.

Marina više nije u stanju ni da hoda i kreće se samo kada mora i to u invalidskim kolicima. Ono što je posebno loše jje što je dobila i dijabetes i sada zbog toga mora da dobija i insulin. Njen blizak prijatelj je za medije otkrio kako je jako loše ali da se ni dalje ne predaje i ne gubi nadu a njena porodica joj je i najveća podrška.

On je zadivljen njenom hrabrošću jer uopšte nije depresivna iako je potpuno nemoćna i smatra da bi malo ko izdržao ono što ona prolazi. Inače Marina je omiljena mnogima na estradi i svi su se javili i ponudili svoju pomoć kada se saznalo da je bolesna. Među prviam je to uradila Jelena Karleuša čija je majka biolovala od iste bolesti i Marini preporučila bolnicu i doktore u Turskoj koji su liječili i njenu majku Divnu koja je bila i Marinina prijateljica.