Novo

Dete nasred Knez Mihailove viče na majku “budalo, dolazi ‘vamo”: Njena reakcija je još šokantnija! Javnost zgrožena

Kada govorimo o odgoju djece onda se tu mogu navesti primjeri i primjeri, dobri i manje dobri.

Ali jedno je definitivno sigurno a to je da nema neke šeme koja će podjednako kod svih da da rezultate. Nisu sva djeca ista, nisu svi roditelji isti niti je isti pristup odgojnim metodama.

Takođe nije rijetka situacija da neko kaže, za tuđe dijete ”e ja bih to lahko riješio”. Najlakše je komentarisati i davati savjete kako nešto treba odraditi ali ne pije to vode kod svih i kod svakog djeteta.

Nisu rijetke situacije da se u supermarketima čuje glasan dječiji plač, neko dijete je uvrijeđeno jer mu roditelji ne žele nesto kupiti što je on poželio pa se onda kao metoda koristi glasni plač.

Nekad roditelji popuste samo da bi bilo mira jer ih je sramota na javnom mjestu a nekada se ne obaziru na plač, završe kupovinu i izađu ili iznesu uplakano dijete iz prodavnice i pri tome se ne osvrću na poglede i komentare prisutnih.

Jedna takva scena odigrala se juče, a dijete je u pravom smislu riječi vikalo na svoju majku

Juče, u Knez Mihailovoj ulici u Beogradu, jedna majka je hodala ulicom sa svojim djetetom a riječi koje je dijete upućivalo majci su privlačeči pažnju svih drugih prolaznika.

Kako su prolaznici rekli za “Blic”, dječak je koračao za svojom majkom i glasno uzvikivao “budalo” te tako privlačio pažnju svih okolo.

Pored riječi ”budalo” dovikivao je I “Dolazi ‘vamo” te još neke nerazgovjetne riječi koje svjedoci nisu uspjeli dešifrovati ali su sigurni da su bile uvrede, kako se čini, na majčin račun.

Žena je nastavljala koračati ne osvrćući se na dijete koje je glasno vrijeđalo.

VIDEO POGLEDAJTE OVDJE

Slična situacija dogodila se sredinom oktobra na Novom Beogradu kada je dijete vrištalo histerično samo zato što mora da ide kući, a majka ga je bezuspješno smirivala.