Novo

DEČAK VAHID(7) UMRO NA MORU KAD JE POJEO ŠPAGETE: KONOBARICA OPTUŽENA ZA UBISTVO, A U JELU SE NALAZILO OVO!

I naredni člana je posvećen jednom neugodnom događaju, koji nam samo može pokazati koliko život može da bude čudan i nepredviđen.

Vjerujemo da ste do sada dosta puno puta čitali da je sve kod nekog bilo u redu i da se onda u samo nekoliko minuta doslovno sve okrenulo naopako.

Vjerovali ili ne to se dešavalo velikom broju ljudi, a od sudbine se ne može nikako pobjeći. Čak kada mislite da ste sigurni i da vam sve ide po planu, uvijek se desi neka nepredviđean stvar koja poremeti cijelu vašu koncepciju i onda sve ono što ste gradili godinama padne u vodu. Ali, kada su u sudbinske tokoe uključeni životi, onda je to zabrinjavajuća stvar, baš kao naša današnja priča koja nije imala nikakav sretan kraj..

Vrijeme je godišnjih odmora i svi koriste mjesec juni kao i početak jula kako bi uhvatili što jeftinije aranžane zbog toga što se veoma dobro zna da je u mejsecu avgustu najskuplje zbog vremena ali i topline mora. Mi vam danas donosimo jednu tragičnu priču koja se završila smrću 7. godišnjeg dječaka.

Dakle, sedmogodišnje Kameron Vahid je pretrpiso težan anafilaktički šok jedući jelo sa tjesteninom koje je napravljeno od mlijeka u restoranu u Italiji.

Predvodio je ljetnji raspust sa mamom Kasadrom, tatom Rivzanom kao i mlađim bratom Ajdanom u gradu Ravelo na italijanskoj obali Amalfija. Svi oni koji su radili u kuhinji u restoranu su upozoreni na ozbiljne alergije njihovog sina i rečeno mu je da jelo ne može imati sir ili neke druge mliječne proizvode. Ali, njemu je poslužena tjestenina sa mlijekom, dječaku je pozlilo poslije pola sata, a gospođa Vahid koja radi kao medicinska sestra, uspjela je da svom sinu da EpiPen, ali je ipak bilo prekasno. Školarac je umro tri dana kasnije u bolnici nedaleko od Napulja.