Novo

Dečak je šetao, a sledeće SEKUNDE desio se UŽAS: Majka je vrisnula NEĆETE VEROVATI ŠTA SE DESILO (VIDEO)

U nastavku današnjeg članka donosimo vam jednu enverovatnu priču , a koja je se desila nedavno . Naime , od trenutka kada je internet postao zastupljen , kako kod nas , tako i u svetu , svakodnevno smo u mogućnosti da posvedočimo raznim pričama , dešavanjima , ispovestima , ali nažalost i tragedijama. Dakle , dovoljno je samo da uz jutarnju kafu otvorite neki od naloga na društvenim mrežama , pa posvedočite svemu i svačemu. Kao što ste mogli da zaključite po naslovu , sledeća priča koju ćemo vam preneti desila se nedavno , a ljudi su ostali u šoku kada su za nju čuli.

Naime , radi se o tome da je iznesna Ejmi odlučila da prošeta sa jednogodišnjim sinom Teom , a u tom trenutku desilo je se nešto što ni jedan roditelj ne bi poželio nikada u životu. Dakle , mali dečak je se iznenada okrenuo da potraži poklopac od kanalizacije koji je se navodno olabavio. Sledeći trenutak je šokantan , jer je on stao na poklopac , nakon čega je pao u rupu, koja je duboka šest metara , a poklopac je se zatvorio preko njega.

Ejmi je nažalost za samo sekundu zakasnila da dohvati sina , a vrisnula je kada je vidjela da joj nestaje pred očima. Kao i svaka majka , da pomogne svom detetu , bacila je poklopac i uskočila za njim , te je Teaa ubrzo izvukla. Mališan je na svu srećio bio dobro , a jedino je bio prekriven izmetom. Ipak je odlučila da ga odvede u bolnicu na pregled , a potvrdilo je se da je maleni imapo potres mozga. – Bio je to daleko najstrašniji, najtraumatičniji dan u mom životu. Nikad u milion godina ne bih pomislila da ću odvaliti poklopac odvoda da pokušam da spasem svoju jadnu bebu. On je potencijalno mogao da pogine jer je pao 20 stopa (oko 6 metara) ispod zemlje u kanalizaciju koja ide do kolena, dok se poklopac prevrnuo na njega – ispričala je majka za Kent onlajn. Ostatak teksta pročitajte ovde.