Novo Showbizz

DEA ĐURĐEVIĆ IMALA 83 kg NAKON OPERACIJE, PA SMRŠALA 30 KILA: OTKRITE šta ona jede svako jutro! PREPOLOVILA SE

Poznata srpska voditeljica Dea Đuređvić nakon saobraćne nesreće dugo joj je trebalo da se oporavi, a zbog operacije se i ugojila par kilograma.

Ona je sada otkrila da je uspjela da smrša čak trideset kilograma i tako je povratila svoju željenu kilažu.

– Zahvaljujući profesionalnim doktorima s Vojnomedicinske akademije smršala sam nevjerovatnih trideset kilograma. Tim od trojice doktora mi je napravio specijalni jelovnik kojeg se strogo pridržavam. Pazim šta uzimam od namirnica i sada se zaista super osjećam. Poslije operacije ruke ugojila sam se i imala 83 kilograma, a danas imam 53- rekla je Dea.

Ona je ovog puta otkrila i jelovnik kako bi zadržala trenutačni izgled.

– Dakle, imam tri obroka i dvije užine. Za doručak uzimam dvopek, sir ili jaja i neku sezonsku salatu. Ručak mi se sastoji od kuhanog jela ili ribe, a za večeru jedem grilovano meso, a između obroka imam i dvije užine i tada pojedem samo po jednu jabuku – rekla je Dea za medije.

Da podsjetimo, srpska voditeljica Dea Đurđević će 2019. godinu da pamti po teškoj saobraćajnoj nesreći koja joj je život promijenila iz korijena. Dakle, nakon što su se u Beogradu sudarila dva automobila, Dea koja je bila jedna od njih je izašla iz vozila da provjeri šta je bilo, tom momentu na nju je naletio autobus. Osim amputirane ruke, imala je nagnječenje srca i pluća, vodu u plućima, polomljeni donji dio kralježnice, djelomičnu paralizu desne noge kao i potpunu paralizu desne ruke.