Showbizz

DAŠA MRKONJIĆ PROGOVORILA O ANI BEKUTI: Mrkina supruga otkrila šta misli o pevačici, ŠOKIRANA njenim ponašanjem! Ne može da veruje da je OVO uradila… (FOTO)

Pre samo nešto malo više od mesec dana napustio nas je i Milutin Mrka Mrkonjić proslavljeni srpski političar koji je nakon duge i teške bolesti preminuo u 79 godini života. Jako teško stanje sa srcem na kojem je imao i ugrađen stent uslovilo je da se njegova zdravstvena situacija i više nego iskopllikuje. Na kraju je primljen u bolnicu u Beogradu sa jako teškim problemom na plućima pa je poslednjih 10 dana svog života proveo na aparatima.

Ono što je bilo specifično za njega a mnogi u Srbiji su ga osuđivali zbog svega toga jeste to da je bio u vezi sa poznatom srpskom pevačicom Anom Bekutom od 2012 godine a da je i dalje bio u braku sa suprugom Dragicom od koje se nikada nije niti razveo. Na kraju je njoj pripala zajednička kuća u kojoj su živeli a Ani stan koji su kupili i namestili u centru Beograda.

Ana Bekuta je totalno bila slomljena od velikog gubitka a iako je govorila da je u dobrim odnosima sa Dragicom njih dve uopšte nisu razgovarale na sahrani što je u jednu ruku i normalna stvar. Ana Bekuta je iz tog razloga otkazala sve nastupe kao i nastup u žiriju Zvezdi Granda za ovaj mesec tako da će tek da nastupa u Trebinju i Banja Luci za Novu godinu odnosno 1 januar 2022 godine.

Sada je izašla i informacija da je Bekuta poručila Daši da je slobodno zovne kada joj nešto zatreba a Daša je preko zajedničkih prijatelja ostala u čudu kada je čula da će Bekuta krenuti sa pevanjem i odakle joj snaga za takvo nešto?