Showbizz

DARKOV OTAC PREMINUO, A INDI ARADINOVIĆ JEDVA PREŽIVJELA: Evo zašto je operacija želuca opasna i kolika je šansa da preživite, oglasila se pjevačica

Milan Lazić , otac poznatog folkera Darka Lzića , je nažalost preminuo , u nedjelju 13.decembra , nakon što mu se 5.decembra iskomplikovala operacija smanjenja želuca. Kako se sada priča , Milan je na tu operaciju otišao po sinovljem savjetu.

 

Zahvajujući ovom operativnom zahvatu kojeg je i Darko uradio proše godin , a poslije samo nekoliko mjeseci , konačno je smanjio kilažu , za ča više od 40 kilograma. Darko je za medij rekao , da se još uvijek dobro drži , da je sa manjkom , te da ju tješi .

Prije devet mjeeci , je kroz sličnu dramu prošla i pjevačica India Aradinović , koja je nakon iste operacije koju je imao Darkov otac , jedva izvukla živu glavu.Indi je bila i Darkina i Anina vjenčana kuma , pa zbog toga joj je teško zbog Milana .

 

„Neko je otišao sa ove zemlje , žao mi je što je ovo bio razlog za to. Operacija svakako nosi rizik , i mi prije operacije moramo da potpišemo papir za koji odgovaramo. Na mjestu Darkovog oca sam mogla da budem ja prije pet mjeseci , nije to šala , ostala sam bez jednog organa. Ja sam imala sreću da preživim , ali on nije i jako mi je žao zbog njega.“Rekla je Indi.