Novo Showbizz

DARKO LAZIĆ OBJAVIO SNIMAK SA NOVOM DJEVOJKOM – crnka bez koje ne može zamisliti život: A EVO KAKO ZAJEDNO IZGLEDAJU (FOTO)

Poznati folk pjevač Darko Lazić poslije raskida sa Marinom Gagiće je uplovio u vezu sa kolegicom Barbarom Bobak i iako je demantovao pisanje svih medija da su zajedno, osvanuo je snimak koji ipak potvrđuje njihovu vezu.

Barbara je na društvenoj mreži Instagram podijelila njihove zajedničke video snimke sa proslave rođendana u Švicarskoj, na koju ju je on odveo.

Njih dvoje su sve vrijeme zajedno pjevali, dok nisu skidali osmijehe sa lica, a jasno je koliko su prisni, te nema sumnje da uživaju u svojoj ljubavi.

Tako su se nedavno oglasili i Darkovi bliski prijatelji i za Kurit su kazali da on više ne može ni da zamisli život bez nje.

“Darko je ludo zaljubljen u Barbaru i čuju se i gledaju preko video- poziva svaki dan po više puta. On već planira da Barbara dođe kod njega u Njemačku da tamo zajedno žive i nije isključeno da će se to i desiti, s obzirom na to da ne planira uskoro da dolazi u svoju državu Srbiju”.

Na samom početku, na ovo sve se oglasila i njegova bivša vjerenica Marina Gagić koja je kazala da je to njegov život i da može raditi šta god hoće. Uz to sve je dodala da ona više nema ništa s njim i da može da živi kako on hoće isto kao i ona koja je već krenula naprijed bez njega u svom životu.