Novo

DARKO LAZIĆ BACIO OKO NA INFLUENSERKU! Uhvaćeni u provodu u Šapcu: PEVAČ NE PLANIRA STATI… SVI U ŠOKU!

Jedan od naših najpoznatijih pjevača jeste svakako Darko Lazić, koji se u poslednjih nekoliko godina vrlo često nađe kao glavna tema domaćih medija, ali i medija u regionu, i to sve više zbog njegovog turbulentnog načina života, a sve manje zbog njegove muzičke karijere, za koju su mnogi predviđali blistavu budućnost, ali izgleda da pjevač i nije baš tako mislio kao i njegove kolege.

Znamo da pjevaču na ljubavnom planu nikako ne ide kako treba, a podsjećanja radi on je bio u braku sa Anom Sević, sa kojom je dobio kćerku Lorenu, ali su se oni ubrzo razveli, da bi kroz kratko vrijeme Darko upoznao Marinu, koju je vjerio i sa kojom je planirao vjenčanje, do kojeg nije došlo, a sa njom on je dobio sina Alekseja. Ni taj odnos nije uspio, ali mu nije trebalo puno da on utjehu pronađe na ramenu Barbare Bobak, sa kojom je imao jako turbulentu vezu.

I sa njom je planirao veliku svadbu, barem se tako pisalo u medijima, ali i tu je nedavno uslijedio dramatičan raskid. Ono što vam u nastavku donosimo jako je zanimljivo, a radi se o tome da je on ipak našao neku novu djevojku. Kako stvari stoje, pjevač nikako ne može bez žena, a prema saznanjima koja imamo, on je sada bacio oko na poznatu influenserku, Milicu Đukanović, a i o njoj se nedavno u medijima dosta pisalo, nakon što ju je momak ostavio, a ona je napravila veliku transormaciju, dramatično je smršala, i time šokirala javnost. Ostatak teksta pročitajte ovde.