Showbizz

DARA NE PRESTAJE DA PIŠA PO SIROTINJI: Ja da kupujem PAŠTETU?! Ja ni ne znam gde su PRODAVNICE! Smešni ste! (FOTO)

U nekoliko navrata smo pisali zadnjih dana o tome kako naši estradni umjetnici jedva satavljaju kraj s krajem, kako ne rade, ne gostuju i ne nastupaju pa se onda s pravom javilo nezadovoljstvo i negativni komentari kod “običnog “svijeta koji takođe trpi zbog svega ovoga što se dešava pa ne kuka na taj način.

A oni, u stvari, i dalje žive na visokoj nozi, imaju vile, stanove, dodatne vikendice te na moru te na planini, voze skupa auta i naravno, rade na svom izgledu. Tako se nedavno u medijima počelo pisati i iznositi navodne informacije kako popularna pevačica Dara Bubamara razmišlja o novoj estetskoj operaciji, novim korekcijama, tačnije ovaj puta želi još poraditi na grudima i operacijom ih još više uvećati. Ali to nije sve, ponukani onim pričama kako su bankrot i da nemaju šta jesti, kako su potrošili zalihe i slična kuknjava, počele su kružiti priče na društvenim mrežama kako Dara Bubamara u prodavnici blizu svog stana često kupuje paštetu.

Nakon što su se zaredale te priče i insinuacije, Dara je odlučila da sve to razjasni i javno da se obrati i prekine sa tim pričama i kaže kako su to sve obične dezinformacije.

Naravno da je porekla da planira plastičnu operaciju i ugradnju silikona veličine sedam Ona je istakla da je ugradnja sedmica lažna vijest, kao i priča da kupuje paštetu u prodavnici.

“Dragi moji ljudi, molim vas da ne vjerujte u sve ove gluposti o kojima se piše, pričaju da ću da ugradim sedmice u grudi,pa to je glupost, šta će mi kad sam ionako zgodna ovako kako izgledam. A to sa paštetama, e to je baš glupost. Pa zar ja da kupujem paštete po prodavnicama na Dedinju,stvarno ste smiješni! imam nekoliko stanova na Dedinju, ponekad boravim tamo kada mi se ne isplati putovati i voziti do Novog Sada. Ali ja ni ne znam gdje su te prodavnice, a i da znam pa zar zar bih ja išla da kupujem paštete po prodavnicama. Odmah treba svima biti jasno da je to lažna informacija.”, napisala je ,između ostalog, Dara.