Novo

DANIJELA VRANIĆ SE ODALA ALKOHOLU ZBOG LUKASA Uhvatila ga kako se ljubi sa Sonjom, a njegov potez šokirao sve

I dnaas nam je javna scena jedna od top tema kojoj ćemo da posvetimo vreme , a naime danas ćemo da govorimo o Danijeli Vranjić , koja je nekada glasila za kraljiu splavova. Naime , ona je važila za jednu od najpopularnijih pevačica na našoj estradi , ali je se pre deset godina odlučila da povuče sa javne scene , pa čak i pored činjenice da je tada bila itekako poznata. Naime , pored svega jakoo teško joj je pao razlaz od Ace Lukasa , pa je se potom odala alkoholu.

– Lukas je bio njena najveća ljubav, mnogo ga je volela. Teško je podnela kada je on otpočeo vezu sa Sonjom. Tad je počela i da pije, onda se i ugojila. To je baš uticalo na nju. Mislim da ga nikada nije prebolela. Tada se ulenjila, onda je došlo i do onog skandala sa policijom. Sve je to uticalo na nju da prelomi i da se povuče iz javnosti – ispričala nam je prijateljica.

Jednom prilikom je se pisalo da je kupila stan u Beogradu na vodi , pa da se iz prestonice preselila za Valjevo kod roditelja , a kakoo saznajemo sada se priča o tome da je se preselila u jedno mesto kod Šapca. Lukas je otvoreno pričao o onome što je uradio Danijeli. – Pre trećeg braka sa Sonjom, koja je bila i ostala moja najveća ljubav, još dve žene zaslužuju da o njima nešto napišem. To su Ksenija Pajčin i Danijela Vranić, dve izuzetne žene. Lepe, pametne, nežne, a pritom duboko nesrećne jer su ostale neostvarene i u poslu i u privatnom životu. Ksenija je najlepša žena koja je koračala beogradskim asfaltom. Živeli smo zajedno godinu dana. Lepa a nesrećna. Razlog je velika nesigurnost. Danijela je prava diva, žena sa stilom. Sigurno jedna od naših najboljih pevačica. Zašto nije uspela? Više je volela da sedi u kući i čeka da se nešto dogodi bez njenog učešća. A to je nemoguće. Stvorila je nerealnu sliku o sebi, pa je doživela da uspeju mnogo lošije pevačice od nje – naveo je Lukas bio u knjizi “Ovo sam ja” i otkrio da je Sonja razlog njihovog raskida. Ostatak ovde.